Algemene voorwaarden

Algemeen huishoudelijk reglement

 1. Dit huishoudelijk reglement werd opgemaakt met de bedoeling het verblijf voor alle bezoekers prettig te maken en te houden. Alle gasten worden dan ook vriendelijk verzocht rekening te houden met de richtlijnen en afspraken.
 2. De bewoning van de kamers en van de gemeenschappelijke ruimten dient zodanig te geschieden, dat het recht op een ongestoord verblijf van elke bezoeker wordt gerespecteerd.
 3. De uitbaters kunnen gasten die het huishoudelijk reglement overtreden of zich ongepast gedragen, de toegang tot B & B “Het Brembos” weigeren. Wie de afspraken negeert en de algemene orde verstoort, kan zonder verdere motivering worden uitgezet en dit zonder enige restitutie van de verblijfskosten.
 4. Op het domein worden geen huisdieren toegelaten.
 5. Roken kan alleen in open lucht. De gebouwen (hoofdgebouw, kamers en wellness) worden rookvrij gehouden.
 6. Noch in de kamers noch in de gemeenschappelijk ruimten is het nuttigen van door de bezoekers meegebrachte dranken en etenswaren toegelaten, tenzij dat om medische redenen noodzakelijk zou zijn. Er kunnen drankjes geconsumeerd worden in het hoofdgebouw;
 7. Er wordt een voorschot gevraagd van 30% van het huurbedrag per huisje per nacht, over te schrijven bij boeking.
 8. In geval van annulering binnen de 14 dagen voor aankomst, wordt het voorschot  ingehouden.
 9. De betaling voor het verblijf geschiedt contant bij aankomst.
 10. Het bevestigen van een boeking houdt de aanvaarding van het huishoudelijk reglement in.

Huishoudelijk reglement Wellness

 1. Netheid en hygiëne in de wellnessfaciliteiten zijn onze hoofdbekommernis. Daarom vragen wij onze bezoekers vriendelijk doch dringend de hierna vermelde richtlijnen te willen respecteren:
 2. Neem steeds een douche alvorens de infrarood cabine of jacuzzi te gebruiken.
 3. Leg in de infrarood cabine steeds een handdoek onder het volledige lichaam om de banken te beschermen.
 4. Gebruik steeds de ter beschikking gestelde producten in de jacuzzi of in de infrarood cabine en niet deze die u zelf meebracht.
 5. Draag altijd badslippers bij het betreden van de wellnessinfrastructuur.
 6. Neem geen glaswerk mee in de infrarood cabine of in de jacuzzi.
 7. Betreed de wellness enkel in zwemkledij.
 8. Huisdieren zijn niet toegelaten.
 9. Omdat onze wellness gelegen is in een woonzone, verzoeken wij onze bezoekers geen  overdreven lawaaihinder te veroorzaken. Tevens om voormelde reden zijn de  faciliteiten na 22.00 uur niet meer toegankelijk.
 10. Onaangepast – al dan niet seksueel – gedrag, kan leiden tot onmiddellijke uitzetting! Onze wellness kan niet beschouwd worden als een privéclub noch als een oord waar erotische activiteiten kunnen worden beoefend.
 11. Kinderen dienen steeds onder toezicht te blijven van een volwassen persoon.
 12. Er mag niet gerookt worden in de infrarood cabine noch in de jacuzzi.
 13. Bij alcoholmisbruik zullen de lokale politiediensten worden ingeschakeld.
 14. De uitbaters zijn niet verantwoordelijk voor het verlies van goederen.
 15. De uitbaters kunnen in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen noch voor lichamelijke of materiële schade die veroorzaakt zou worden door het verkeerd gebruik van de ter beschikking gestelde faciliteiten. B&B “Het Brembos” kan uit dien hoofde nooit in gebreke worden gesteld.
 16. Elke overtreding op dit inwendig reglement kan leiden tot een onmiddellijke uitwijzing en tot een contante betaling van de door een gebruiker aangebrachte schade.
 17. Omdat wellness synoniem staat voor pure ontspanning en het ons doel is elke gebruiker maximaal te laten genieten, rekenen wij op ieders medewerking.